Hollywood in de Klas

 

UPDATE: SCHOOLJAAR 2017-2018 IS BIJNA VOLGEBOEKT

Steeds meer scholen komen erachter dat het maken van een eindfilm een zeer leuke en minder stressige manier van afscheid nemen is dan de traditionele ‘musical groep 8’. Omdat we al sinds 2005 eindfilms maken en een groeiend aantal vaste klanten hebben, zitten we steeds vroeger in het schooljaar (denk aan november) vol.


We hebben op dit moment alleen nog plaats voor scholen uit Groningen, Friesland en Drenthe. 
Ligt uw school in één van deze provincies, stuur dan een mail naar Info@hollywoodindeklas.nl 
Scholen uit andere provincies dan bovengenoemd raden we aan er volgend schooljaar heel vroeg bij te zijn. Een optie nemen is mogelijk en het is geen probleem als uw plannen veranderen.

TIP: ZELFSTANDIG EEN EINDFILM MAKEN (EENVOUDIGER DAN U DENKT)

We begrijpen dat u ‘zelf een film maken’ misschien spannend en moeilijk vindt klinken, maar met ons ‘Zelfstandige Eindfilm Pakket’ is dat eenvoudiger dan u denkt. In januari 2017 zijn we hiermee gestart en de resultaten waren boven verwachting. Leerkrachten, ouders en leerlingen met weinig tot geen filmervaring zijn er in geslaagd om met behulp van ons uitgebreide script (waarin het verhaal shot voor shot is uitgewerkt) en eenvoudige middelen (iPad en laptop voor montage) ontzettend leuke films te maken.

Hollywood in de Klas biedt momenteel twee Zelfstandige Eindfilm Pakketten aan:
Direct te bestellen: ‘Hotel …’ Bekijk meer informatie of ga naar het bestelformulier.
Binnenkort te bestellen (januari 2018): ‘Onvergetelijk’, een eindfilm in samenwerking met Het Vergeten Kind. Bekijk meer informatie.


© 2017