Nieuw Eindfilmpakket: de V-factor

V-factor-header1

BESTEL NU VOOR SLECHTS € 37,50

NIEUW EINDFILMPAKKET

V-factor-slider1
V-factor-slider2
V-factor-slider3

DE V-FACTOR in het kort

Juf Vicky de Vrede is teleurgesteld in haar groep. Wanneer haar leerlingen na de meivakantie terug zijn op school hebben ze het gelijk alweer over de zomervakantie. Snappen haar leerlingen dan niet dat de vrijheid die we in de meivakantie vieren veel meer betekent dan vrij zijn van school? 

Vastberaden als juf Vicky is, bedenkt ze een super leuk project, genaamd ‘De V-factor’. Hiermee wil ze haar groep 8 een waardevolle les leren voordat de leerlingen naar het voortgezet gaan. Er is alleen één nadeel... De strenge directie, onder leiding van Dirk Teur, heeft grote bezwaren tegen dit project en houdt Vicky en haar groep 8 daarom extra in de gaten.

Gelukkig is daar de hulp van juf Anna Loog, juf Priscilla Precies, meester Order en de rest van het schoolteam. Ze slaan de handen ineen en besluiten het project in het geheim uit te voeren. Zo sluiten ze groep 8 op in een escape room en sturen ze hen naar het verkeerde verjaardagsfeestje in bejaardentehuis Het Advocaatje. 

Helaas heeft het project ‘De V-factor’ niet het gewenste resultaat. Groep 8 lijkt er niets van te hebben geleerd. Tot overmaat van ramp is er ook nog helemaal niets voorbereid voor de afscheidsavond van groep 8!

Hoe dit spannende verhaal afloopt, lees je in het uitgebreide en overzichtelijke script. Reserveer jullie eindfilmpakket via het onderstaande formulier.

Maak dit schooljaar een super leuke eindfilm en profiteer van de voordelen! Wekenlang liedjes oefenen en lange teksten uit het hoofd leren is niet meer nodig. Aan de hand van het Zelfstandig Eindfilmpakket neem je de scènes van de eindfilm shot voor shot op, wanneer het jullie uitkomt. Beleef een afscheidsavond zonder stress en met voldoende tijd om écht afscheid te nemen van de leerlingen.

De V-factor is het nieuwe Zelfstandig Eindfilmpakket van Hollywood in de Klas en staat in het teken van '75 jaar vrijheid'. Het pakket is vanaf eind december 2019 leverbaar. Dankzij een ontvangen subsidie mogen we je dit pakket aanbieden voor slechts € 37,50!

logo-slide-1
logo-slide-2
logo-slide-3

BESTELFORMULIER - ZELFSTANDIG EINDFILMPAKKET DE V-FACTOR

  • POSTADRES VAN DE SCHOOL

  • FACTUURADRES

  • GEGEVENS LEERKRACHT EN FACTUUR

  • AUTEURSRECHTEN EN MONTAGE

  • VRAGEN EN/OF OPMERKINGEN

 

VUL DE VEILIGHEIDSCODE IN

© 2018