EINDFILMGROEP8-TRAILERS

TRAILER-HOTEL

Als groep 8 te horen krijgt dat hun school gesloopt moet worden, besluiten ze de schoolgebouw te kopen en het om te bouwen tot een luxe 6 sterren hotel. Alles gaat perfect totdat een geheim team van de nationale hotelinspectie langs komt.

Zij zien dat de lift kapot is, de nanny's op een illegale manier kinderen rustig houden, gasten in het restaurant met hun hoofd in de vla worden geduwd en in de tuin worden er gasten natgespoten. Als dan ook nog eens de limousine van een rijke oliesjeik in puin wordt gereden lijkt het hotel failliet te gaan. Maar er komt hulp uit onverwachte hoek...


OOK BESCHIKBAAR ALS ZELFSTANDIG EINDFILMPAKKET

 

BEKIJK DE TRAILER

TRAILER-TOETSIE-FOETSIE

De perfecte groep 8 heeft de Cito-toets gemaakt en verheugt zich op de hoge scores. Maar dan worden de toetsen gestolen! De groep kan de toetsen niet overmaken en de leerlingen kunnen hierdoor ook niet van school af.

Al snel wordt het nationaal nieuws. Wie zitten er achter deze diefstal? Zowel de politie als diverse onderzoeksteams bemoeien zich met 'De grootste zaak ooit'. Hoe loopt dit af?


OOK BESCHIKBAAR ALS ZELFSTANDIG EINDFILMPAKKET 

 

BEKIJK DE TRAILER

TRAILER-RAMPENKAMP

Een groep kinderen is in groep 7 tijdens het schoolkamp (of andere activiteit) in de maling genomen. Daardoor zijn ze van school gegaan en besluiten een jaar later het schoolkamp van groep 8 te gaan verpesten, maar dit lukt niet echt.

Ze halen de brandstof uit de bus, maar de groep wordt geholpen. De soep met laxeermiddel wordt door de verkeerde mensen meegenomen. Alle plannen vallen in duigen. De laatste sabotagepoging is om alle kleren van de kinderen te stelen, maar ook dit gaat natuurlijk heel anders dan verwacht...

BEKIJK DE TRAILER

Als de voorbereidingen voor de musical van groep 8 verschrikkelijk verlopen en de liedjes voor de 79e keer worden geoefend, wilt groep 8 echt echt iets anders: Geen musical, maar een film! Een heus camerateam wordt opgericht en neemt allerlei videoportretten op van leerlingen die nu al erg serieus bezig zijn om van hun hobby, later hun beroep te maken. De videoportretten worden, samen met de eindfilm en allerlei andere eigentijdse spullen in de tijdcapsule gestopt. Deze wordt begraven voor de reünie 30 jaar later. De reünie vergeet iedereen en als ze dan later bejaard zijn en ze allemaal in een bejaardenhuis wonen, besluiten ze de tijdcapsule op te graven en zien ze wat er allemaal in zit.

BEKIJK DE TRAILER

TRAILER-DSDD

‘We gaan elkaar nooit meer zien…’ Dat is de conclusie van de kinderen in groep 8 wanneer zij vertellen over wat ze allemaal na de lagere schooltijd gaan doen. Ze laten het daar niet bij zitten en denken door middel van een YouTube kanaal geld te gaan verdienen om op die manier nog elk jaar op schoolkamp te kunnen gaan. Het enige wat ze nu nog moeten doen is een film maken die door 1.000.000.000 mensen bekeken gaat worden.

Vlak nadat ze een leuke video online zetten gaan ze op survivalkamp, zonder telefoon en internet. Zonder dat ze het weten komt de video bij De School Draait Door… terecht en gaat 'viral'. De aanvragen voor interviews stromen binnen, maar zelf weten ze nog van niks…

BEKIJK DE TRAILER

© 2018