FILMCOACHES-CARR

HOLLYWOOD IN DE KLAS

FILMCOACHES

De ervaren filmcoaches van Hollywood in de Klas, die de eindfilms groep 8 opnemen, stellen zich hieronder even kort voor.

hidk-filmcoach-freek

Freek Commandeur

Freek is sinds 2013 betrokken als filmcoach voor Hollywood in de Klas. Hij heeft een pedagogische opleiding gevolgd, maar is de afgelopen jaren vooral te zien geweest als acteur voor diverse (korte) films. In de afgelopen jaren maakte hij zo’n 80 korte films met kinderen en jongeren uit het (voortgezet) speciaal onderwijs en jeugdzorg. Daarnaast is hij werkzaam achter de schermen bij TV- en filmproducties.

Leukste van een eindfilm voor groep 8:
Hoe ontspannen leerlingen en leerkrachten nu kunnen toewerken naar het afscheid van groep 8 en het afscheidsfeest (de filmpremière) nu relaxed beleven.

 

hidk-filmcoach-jeroen

Jeroen Stultiens

Jeroen loopt al zijn hele leven rond met films in zijn hoofd. Tijdens zijn studie (PABO) wist hij zijn liefhebberij voor film al over te brengen aan zijn leerlingen door het organiseren van filmprojecten. Inmiddels heeft Jeroen al jaren ervaring bij Hollywood in de Klas en het UNICEF Kinderrechten Filmfestival, waarbij hij ook zelf premières organiseert. De combinatie van zijn baan als leerkracht (3 dagen in de week in de bovenbouw) en zijn liefde voor film zorgen voor een ideaal plaatje als filmcoach. 

Leukste van een eindfilm voor groep 8
Dat de kinderen en de leerkrachten zo blij verrast zijn met het eindresultaat.

hidk-filmcoach-filip

Filip Braams

Filip heeft na zijn studie (Educatieve Media) 5 jaar gewerkt en gereisd. Terug in Rotterdam wilde hij iets bedenken, dat zó leuk was dat het reizen niet meer zou gaan kriebelen. Hollywood in de Klas werd geboren. Naast de eindfilms, ter vervanging van de musical groep 8, bedenkt en organiseert Filip diverse andere creatieve en educatieve filmprojecten.

Leukste van een eindfilm voor groep 8:
Dat scholen die voorheen musicals deden, na één keer een eindfilm gemaakt te hebben, vaker terugkomen.

© 2018