Inschrijfformulier Eindfilm Groep 8

Inschrijven Eindfilm met begeleiding van een filmcoach – schooljaar 2019-2020

Via het onderstaande formulier kunt u uw groep inschrijven voor een Eindfilm met begeleiding van een filmcoach, voor het schooljaar 2019-2020.

Wilt u liever een Zelfstandig Eindfilmpakket bestellen? Klik dan hier.

INSCHRIJFFORMULIER (2019-2020) EINDFILM GROEP 8

  • OVER DEZE INSCHRIJVING

  • GEGEVENS VAN DE SCHOOL

  • GEGEVENS LEERKRACHT EN GROEP

  • KOSTEN, SCRIPT EN OPNAMEDATUM

  • OVERIGE INFORMATIE

  • Een opnamedag duurt over het algemeen van 08.30 tot uiterlijk 16.00 uur. Is de school eerder uit, bijvoorbeeld i.v.m. een continurooster, dan is het fijn als de extra opnametijd naar de ouders is gecommuniceerd. Als de kinderen in de pauze naar huis gaan, zal dat tijdens de opnamedag niet kunnen. Als kinderen om bijvoorbeeld om 15.00 uur worden opgehaald, laat dit dan tijdig aan de filmcoach weten.
  • 100 km reiskosten zijn inbegrepen van het adres van de filmcoach naar de school. Bij overschrijding van dit aantal kilometers, bedragen de reiskosten €0,25 per kilometer tot een maximaal bedrag van €50.
  • De school krijgt, een uiterlijk een week voor de afscheidsavond, de eindfilm als een MP4-bestand via WeTransfer gemaild. De film is dan tot 1 september te downloaden
  • VRAGEN EN/OF OPMERKINGEN

  • ALGEMENE VOORWAARDEN

 

VUL DE VEILIGHEIDSCODE IN

Hotel-slide-01a

HET MEEST POPULAIRE SCRIPT VAN HOLLYWOOD IN DE KLAS

Hotel-slide-02a

SHOT VOOR SHOT UITGEWERKT

Hotel-slide-04a

SAMENGEVAT IN 9 OVERZICHTELIJKE SCÈNES

Hotel-slide-03a

ROLVERDELINGEN EN TIPS BIJ ELKE SCÈNE

Hotel-slide-05a

INCLUSIEF RECHTENVRIJE MUZIEK EN GELUIDSFRAGMENTEN

ZELFSTANDIGE EINDFILMPAKKETTEN

Hollywood in de Klas heeft twee zelfstandige eindfilmpakketten beschikbaar, waarbij we elke shot hebben uitgewerkt. Vorig jaar gaven de meest onervaren leerkrachten (op het gebied van film) het eindfilmpakket een 8,5 en raadde 100% het pakket aan andere leerkrachten aan.
Bekijk de evaluatie (PDF).


We begrijpen dat u ‘zelf een film maken’ misschien spannend en moeilijk vindt klinken, maar met ons Zelfstandig Eindfilmpakket is dat eenvoudiger dan u denkt. In januari 2017 zijn we hiermee gestart en de resultaten waren boven verwachting. Leerkrachten, ouders en leerlingen met weinig tot geen filmervaring zijn er in geslaagd om met behulp van ons uitgebreide script (waarin het verhaal shot voor shot is uitgewerkt) en eenvoudige middelen (iPad en laptop voor montage) ontzettend leuke films te maken van ruim 35 minuten.

Hollywood in de Klas biedt vanaf januari 2019 twee Zelfstandige Eindfilmpakketten aan:
'Hotel ...' en 'Toetsie Foetsie'.
Heeft u interesse? Klik dan hier.

© 2018