Eindfilm Groep 8

Schooljaar 2019-2020 is volgeboekt. 

Een eindfilm maken met Hollywood in de Klas is populairder dan ooit!
De eindfilms mét filmcoach zijn voor het eerst in onze geschiedenis al volgeboekt voordat het schooljaar nog moet beginnen. Helaas zijn er geen plaatsen meer beschikbaar voor schooljaar 2019-2020.

SCHOOLJAAR 2020-2021

Inschrijven voor schooljaar 2020-2021 is al mogelijk! Klik hier voor het inschrijfformulier voor het schooljaar 2020-2021.

 

Hotel-slide-01a

DE MEEST POPULAIRE SCRIPTS VAN HOLLYWOOD IN DE KLAS

Hotel-slide-02a

SHOT VOOR SHOT UITGEWERKT

Hotel-slide-04a

SAMENGEVAT IN OVERZICHTELIJKE SCÈNES

Hotel-slide-03a

ROLVERDELINGEN EN TIPS BIJ ELKE SCÈNE

Hotel-slide-05a

INCLUSIEF RECHTENVRIJE MUZIEK EN GELUIDSFRAGMENTEN

BEKIJK ONS LEUKE ALTERNATIEF

We merken heel goed dat het maken van een eindfilm de laatste paar jaar enorm is toegenomen. Voor onze begeleide eindfilms met filmcoach zitten we daarom voor 2019/2020 alweer vol. Onze Zelfstandige Eindfilmpakketten zijn echter net zo leuk en hebben weer diverse voordelen t.o.v. de begeleide eindfilms. Een volledig uitgewerkt script, inclusief online lesmateriaal, is al te bestellen voor slechts €135,-
 
Hollywood in de Klas heeft twee Zelfstandige Eindfilmpakketten beschikbaar, waarbij we elke shot hebben uitgewerkt. Vorig jaar gaven de meest onervaren leerkrachten (op het gebied van film) het eindfilmpakket een 8,5 en raadde 100% het pakket aan andere leerkrachten aan. 

Bekijk de evaluatie (PDF).


We begrijpen dat u ‘zelf een film maken’ misschien spannend en moeilijk vindt klinken, maar met ons Zelfstandig Eindfilmpakket is dat eenvoudiger dan u denkt. In januari 2017 zijn we hiermee gestart en de resultaten waren boven verwachting. Leerkrachten, ouders en leerlingen met weinig tot geen filmervaring zijn er in geslaagd om met behulp van ons uitgebreide script (waarin het verhaal shot voor shot is uitgewerkt) en eenvoudige middelen (iPad en laptop voor montage) ontzettend leuke films te maken van ruim 35 minuten.

Hollywood in de Klas biedt op dit moment twee Zelfstandige Eindfilmpakketten aan:
'Hotel ...' en 'Toetsie Foetsie'.
Heeft u interesse? Klik dan hier.

© 2018