Hollywood in de Klas – Eindfilm groep 8. Het leukste alternatief voor musical groep 8!

DE FILM IS EEN LEUKE HERINNERING
AAN DE LAGERE SCHOOLTIJD

carr1080x300-EINDFILM3

GEEN WEKENLANGE
VOORBEREIDINGEN

(als het buiten 25 graden is)

carr1080x300-EINDFILM2

AFSCHEIDSAVOND GROEP 8

ZONDER GESTRESS

Afscheid van groep 8, weer een musical?

Groep 8 van de basisschool, een memorabel jaar waarbij de schoolkinderen die 8 jaar op de basis school rond liepen klaar gestoomd worden voor een nieuwe periode in hun leven: de middelbare school. Dat verdient een feestelijk en memorabel afscheid. Zowel voor de kinderen uit groep 8 als voor de juf of meester uit groep 8 is het belangrijk om het jaar samen goed af te sluiten. Al decennia lang gebeurt dit traditiegetrouw met de afscheidsmusical van groep 8.

Afscheidsmusical groep 8… leuk...maar het kan nog leuker!

Heel leuk zo’n musical in groep 8, weken wordt er hard gewerkt aan het uit het hoofd leren van liedjes en teksten voor de musical avond waar iedereen naar uitkijkt.  Wie herinnert zich niet dat moment dat de juf fluisterend vanuit de coulissen met zweetdruppeltjes op de neus je weer even op weg moest helpen bij dat lastige couplet? Voor de docent en zeker ook voor de kinderen is de eindmusical stiekem ook best een extra belasting in deze toch al drukke en spannende periode van de basisschool.....

Hoe fijn zou het zijn als je deze periode ontspannen en gezellig samen kunt afsluiten? Sinds 2005 heeft Hollywood in de Klas  hierop een antwoord: de eindfilm voor groep 8.

Eindfilm groep 8: Samen afscheid nemen van de basisschool

Met een eindfim gaat de klas onder begeleiding van een professionele filmcoach in 1 dag een film opnemen. Hollywood in de Klas regelt de scripts, de filmcoach en monteert de film tot een echte speelfilm van zo’n 40 minuten. Deze speelfilm wordt afgespeeld tijdens de afscheidsavond waar de kinderen, familie en docenten de film samen kunnen bekijken. Niet alleen een heerlijke afscheidsavond zonder gestress, maar de afscheidsfilm is ook een blijvende en leuke herinnering aan de basisschool. Maak kennis met onze filmcoaches

Leerkracht groep 8? Ontdek de Eindfilm!

Bent u leerkracht groep 8 en op zoek naar een fantastisch alternatief voor de afscheidsmusical van groep 8? Ontdek dan eens de mogelijkheden van een eindfilm voor uw school. Al vele scholen gingen u voor.

Bekijk trailers van basisschool films
Alles over Eindfilm voor afscheidgroep 8

EINDFILMFOTO-3

eindfilmgroep8-logo-

Hollywood in de Klas - Eindfilm groep 8. Het leukste alternatief voor musical groep 8!

 

© 2018